Kategorier
Meta

För smal för att vara zombie (?)

zombie

Trololol minns ni när jag ställde upp i en zombietävling på Facebook med ovanstående bild och blev påhoppad av mängder av människor som tyckte att jag var FÖR SMAL för att vara en zombie? ”You need to eat more burgers instead of brains” ”You are stick thin with a lollipop head” ”Too thin, doesn’t look good” och jag var helt dafuq did i just read för det hela var så bisarrt.

Hej jag är 164 centimeter lång och har en ganska proportionerlig kropp därefter. Förlåt?

Idioter.

Anyway. Måndag. Jag är sömnig (i vanlig ordning), jobbar på (i vanlig ordning), har tusen saker att fixa (i vanlig ordning) och åker snart till Gotland. Eller ja, om tre dagar, men det är mer snart än det varit hittills, så. GLASS PÅ HAMNEN dör. Violglass. BÄSTA! Och jag hade ju hoppats på att få hinna träffa de flesta av de här underbara dårarna:

gänget

Men det verkar som att alla är på lajv så jag får nöja mig med Herr Obstinato. Vilket inte är fy skam det, så jag är glad ändå jag :) Och nu kan hans söner ÄNTLIGEN få julklapparna jag köpte förra året, haha :D Det står ”GOD JUL” på pappret, tur att de inte kan läsa än ;)

Jaja, jag skall försöka att inte tjata ihjäl er angående Gotland nu innan jag åker :D Skall ta med kameran ner i alla fall, så om det är fint väder och jag har varit på humör så kanske det blir fotobomb med bilder till helgen <3

Krams.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *