Fitocracy

fitocracy

Återigen; Jag kan rekommendera Fitocracy! Det är lätt att hålla track på sin träning, och man får XP! Awesomeeee :D Jag heter, som ni ser, zombiette där. Det är bara att regga sig och börja följa – jag följer tillbaka och peppar gärna :) Den finns som app men även som webbsida, om man nu inte vill behöva ladda hem något till telefonen.

Det som är grönt är för övrigt nya rekord. Jump rope har jag tagit från 6 minuter → 10 minuter, planka från 60 sek → 70 sek, dumbbells från 70 reps → 80 reps och crunches från 60 → 100. Heja mig! o/

Jag har lidit av lite poolabstinens idag. Jag måste helt klart skaffa simhallskort när motionspoolen är öppen igen, jag älskar ju att vara i vattnet. Och som jag satt och saknade klorlukten och det ljumma vattnet kring min kropp idag så bjöd en kollega in till pool + grill imorgon kväll efter innebandyn! Hur awesome! :D

Men nu är kvällens träningspass avklarat så nu skall jag tvätta mig och krypa till sängs med en bra bok. Det får man lov att göra när man har tränat bra och har en bra bok att läsa ;)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: