Zombies, run!

tumblr_m9hpjiVRkI1r6u05ro1_500

Var så djäkla sugen på något form av snacks idag, så jag köpte en påse chips och lite dipp och satte i mig under kvällen. Och sedan ångrade jag mig, för det var ju inte alls sådär gott som jag ville och jag kände mest att det bara satte sig som en igel på hela mig och det kändes inte bra. Kände efter, och insåg att jag faktiskt hade ork att ge mig ut och springa/powerwalka lite, så jag bytte raskt om och begav mig utför dörren. När jag var i nivå med kontoret startade jag det första uppdraget i ”Zombies, Run!” (INTE c25k-versionen!) och började jogga. Lyckades hålla igång med joggingen i sisådär tjugo minuter, sedan kom det zombies och jag var tvungen att bursta rejält för att inte bli uppäten (och tro mig; ljudet av hungriga zombies som nafsar efter en är INTE vad man vill höra när man försöker ta sig genom zombieinfesterat land!) och efter burst nummer två så orkade jag inte springa mer. Alls. Jag hade då sprungit cirka 4 kilometer utan att stanna, så det kändes ändå HELT OKEJ. Gick tre kilometer, och sedan var jag pigg i benen igen så jag började jogga. Väldigt nöjd med hur mycket jag orkat hittills, och utan några större förväntningar på resten av rundan. Klarade uppdraget utan att bli uppäten av zombies, så sprang mest runt och samlade in en massa extra supplies. Och så insåg jag helt plötsligt att jag sprungit 6 kilometer utan att stanna. Ja, ni läste rätt. SEX MUTHAFUCKING KILOMETER. I tid motsvarande kanske… 30-40 minuter?

Mitt tidigare rekord på 20 minuter bleknar i jämförelse. Så SJUKT NÖJD med kvällen!

Däremot så åt appen/telefonen upp mitt uppdrag innan jag hann lämna in det, så nu står det som oavklarat och jag blir bara sur så jag får vänta ett par dagar och sedan göra det igen. Fan också :(

Men hörni. SEX KILOMETER?? Var kom det ifrån? Vad hände just? o_O

JAG ÄR GUD.

 

tumblr_mn7g4lMHIs1sq6u52o1_500

Nu skall jag tända ljus, släcka i taket och ta en lång, välbehövd och välförtjänt dusch. Imorgon blir det sovmorgon. På fitbiten står det 37 000 steg vilket även det är rekord. Idag är jag fullkomlig.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: