Tisdag. Frågor på det?

En frusen morgon. Promenaden till kontoret var helt okej, men väl framme är jag frusen och stel och har svullna fingrar. Snart är det frukost dock, då blir man väl förhoppningsvis lite varmare. Lyssnar på Cantus Buranus II, upptäckte just att det kommer en uppföljare till Machete och ikväll skall jag färga håret. Vill just nu mest bara krypa ner i en varm säng och sova lite, men jag har jobb att roa mig med så den tanken är snart som bortblåst.

Screen Shot 2013-06-04 at 8.14.52 AM

 

Jag har ett beslut jag behöver fatta innan kvällen är slut också. Guh. Eller ja, det behöver vara fattat innan jag lämnar jobb idag, typ. MEN DET LÖSER SIG. Måste även besvara lite mail och skriva brev och arrrrrrrrgh ge mig lite vodka eller något pls.

Ok, hejdå.

En kommentar till “Tisdag. Frågor på det?

  1. Hahahah, bilden!
    Jag har just startat upp en ny blogg. Vad tycker du jag ska skriva om? Vad vill man se i en blogg? Är jätte tacksam för hjälp! Kram! :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: