Tankar en lördagkväll

tumblr_mkfz1kEUVz1qm5hzso1_500

För ett år sedan avklarade jag sista dagen på Stream. Liksom studenten var det helt klart en av höjdpunkterna i mitt liv :) Och nu har jag alldeles precis strax jobbat på Procera i ett år! Bästa året hittills, så djäkla många bra saker har hänt under 2012 och fram tills nu, och det ser inte riktigt ut som att det ligger några mörka moln över horisonten heller. Jag är en lycklig Zombie, jag har en alldeles underbar pojkvän, jag har ett jobb jag älskar, jag har kollegor jag verkligen trivs med, jag har suddat bort människor och förteelser jag inte vill h kvar i mitt liv, jag har en kropp som dag för dag tar sig närmre något jag aldrig hade kunnat ana att jag skulle kunna bli och jag har en sjukt söt brorson jag tänker ägna livet åt att pussa på (kan bli en eventuell minskning av pussar på honom när jag väl får en egen illbatting att älska sönder ;))

Jorå. Fett nöjd :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: