Kategorier
Mått

Onsdag: Elfte veckan (v.25)

Dagens mått:
Midja – 69 cm (-1 cm från föregående vecka)
Lår – 52 cm (-1 cm från föregående vecka)
Vikt – 59,8 kg (-0,3 kg från föregående vecka)

Image (2)

Mått- och viktmässigt är jag mindre än i fredags (som ni kan se ovan bilden), men jag KÄNNER mig större, trots att jag i fredags hade spenderat en vecka i en bil med en godispåse och sedan dess har ägnat mig åt promenader, jogging och innebandy. Hur kan det komma sig?

Här är en side-by-sidejämförelse:

Image (3)

Är det bara jag som inbillar mig..? :/

Innebandyträningen idag gick galant! Nya skor (syns på golvet bakom mig där..) och stödlinda om foten, inga problem alls och jag har inte varit på väg ner på golvet en enda gång. Första tio minuterna var plågsamma, men sedan kom jag in i andra andningen och då djävlar kunde jag bursta och ge järnet igen. Är det så för alla, att de där första 8-10 minuterna är de värsta? Det är ju samma sak när jag är ute och joggar. Någonstans efter fem minuter vill jag bara slänga mig ner på gräset och skrika NAJ DET RÄCKER NU, men när jag pushar mig lite till så kommer jag in i andra andningen och då klarar jag ett tag till innan det börjar bli för djävla svårt att kämpa vidare.

Jag börjar undra ifall jag har kommit in på platån nu. När det avstannar, ni vet. Jag känner inte alls att jag gör samma progress nu som tidigare, och jag känner mig alltmer trött när jag är ute och rör på mig. Jag fortsätter, såklart, men… vafan. Jag vill ju ha stora skillnader!

Visserligen är de flesta av mina kläder för stora nu. Visserligen kan jag känna om jag lägger handen om överarmen att den är tunnare. Visserligen märker jag att mina benmuskler verkligen utvecklats och hur de arbetar på utan större gnäll när jag promenerar. Men… nu då?

Nåväl. Jag var införstådd med att denna period skulle dyka upp. Nu hoppas jag bara att den är snabbt överstökad! Jag fortsätter enligt tidigare schema, jag. Imorgon bitti blir det W5R3, har jag bestämt. Sedan ”vilar” jag fram tills måndag då jag kör W6R1. SÅ ÄR BESTÄMT.

Ett svar på ”Onsdag: Elfte veckan (v.25)

Jag vill bara inflika att du ser lika fantastisk ut nu som första gången jag såg dig på en bild på Lunarstorm. Men det är ju bara vad jag tycker förståss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *