Nu håller vi tummarna!

28403_129852300366325_1834132_nVar ju och kollade på lägenhet idag. Och nyss ringde jag och tackade ja! Får besked imorgon, det står mellan mig och två andra så vi får se hur det går. Jag vågar inte hoppas men det är redan för sent, haha. Jag har redan ”flyttat in” och möblerat och heja grejen, så jag kommer att bli djävligt besviken om jag inte får den. Men vi får se. Men hoppas hoppas hoppas! Håll alla era tummar för mig, för herredjävlar vad det löser mitt boendeproblem ifall jag får den. Förstahandskontrakt, precis lagom stor, BADKAR!!, balkong, helt okej hyra, centralt och bra… :D

Ja… som ni ser. Jag hoppas redan fullt ut, haha. Idiot :D

Inledde för övrigt dagen med att ångra gårdagens beslut att gå upp tidigt och jogga. Sedan ÄGDE jag joggingen, satte nytt personbästa och kände mig djävligt awesome. Hepp!

Nåväl. Nu skall jag jobba vidare och försöka att inte stressa upp mig för mycket angående lägenheten. Får försöka inställa mig på att jag får ett nej så att jag inte blir allt för besviken. De har i alla fall ringt min nuvarande hyresvärd och gjort förfrågningar… eek!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: