Lägesrapport: Frustration

tumblr_mdl6imXWQb1qjsseco1_500

Hela världen ställer sig emellan mig och min löpning just nu, och det gör mig väldigt frustrerad och besviken. Jag VILL springa, men jag måste ta det lugnt med foten ett tag till. Det är för djävla dumt att chansa och riskera att skada den etter värre, så jag hoppas helt enkelt på att en vecka till av vila kan vara nog för att jag skall våga jogga lite försiktigt sedan.

Hela helgen har gått åt att flytta, och jag har att roa mig med uppackning av kartonger hela kvällarna till, tills fingrarna blöder och ögonen går i kors. Försöker dock ta mig tid till promenader också, men det är i ärlighetens namn lite mer svårmotiverat när jag numera bor i en omgivning som består av gråa byggnader, hårt trafikerade gator och snirkliga gator. Jag vill ha parker, skogar, ängar, stigar att springa på.

Det BLIR BÄTTRE så fort jag ger mig själv lov att börja röra på mig igen. Jag vet att så fort jag kan börja springa igen så kommer jag att glömma bort hur tråkig miljön omkring mig är och jag kommer att känna mig sjukt pepp och glad och BRA igen. Fram tills dess… Meh.

Iochmed att jag imorgon kommer att åka till Varberg för företagets sommarfest kommer jag redan ikväll att publicera veckans bilder + mått. Håll i åtanke att jag inte har kunnat träna klokt på en vecka, så förmodligen är inte resultatet så kul som man skulle vilja.

…fortfarande bättre än vecka 1, i alla fall! :)

tumblr_m2n6ue5WEq1rs11udo1_500

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: