Fem tankar just nu

46139

Just nu:

  • Uppspelt över lägenheten. Vill flytta in allt NU NU NU och få bo i MITT EGET HEM liksom. Har dock ingen som kan hjälpa mig flytta atm, har ingen el och saknar internetz. Har heller inte officell tillgång till lägenheten förrän måndag, men frågade om jag fick vara där i helgen och det gick för sig. 
  • PMS:ar. Tror jag. Känner mig på ganska tokigt humör, det kan flippa när som helst, och jag vill mest bara knö ner mig på soffan och äta chips och se på lökiga filmer, men jag vill inte binga en massa mat och godis och stuff och jag kommer inte ens att vilja äta det om jag väl köper så försöker trycka undan mitt galna NEED.
  • Tröttnade simultant på ALL musik i min playlist på Spotify. Alla älsklingslåtar. Bort bort bort. Orkar inte just nu. Hittade Noir OST på Youtube och lyssnar på det och plötsligt blev livet bättre och jag känner mig nöjd igen. Lyssnar på Spotify sedan, just nu behöver jag lite Yuki Kajiura och fransklingande awesomeness. Borde rota fram DVD-boxen och se om serien när jag har tid och möjlighet. Har inte ens sett slutet. Fy.
  • Försöker få helgen under kontroll. Just nu vill jag göra planer med ALLT och ALLA men jag vet inte alls hur jag kommer att känna under helgen. Min bror och hans flicka kommer på besök imorgon, det blir bra <3 Då blir det lite mat och mys och visa nya lägenheten :) Försöker få tag i Lotta också för en eventuell fika, och så vill jag ta bussen till Torups bokskog och promenera/jogga där. Ååh så många saker.
  • Jag vill shoppa en massa saker till min lägenhet men jag tycker inte att jag bör ha råd med det så det får vara. Vill ha ljusslinga till balkongen, trätrall till balkongen, möbler till balkongen… :D

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: