*bonus* Lördag: Tolfte veckan (v.26)

Dagens bonusmått:
Midja
 – 69 cm (-2 cm från i onsdags)
Lår – 52 cm (+0,5 cm från i onsdags)
Vikt – 59 kg (-2,5 kg från i onsdags)

Image (2)

Nej, jag vet att jag inte skall hänga upp mig för mycket på mått och i synnerhet inte mått som är direkt påverkade av extrem workout igår kväll, men… när jag gick upp i morse och fick syn på mig själv i spegeln och faktiskt kunde börja urskilja MUSKLER på magen (de är inte stora och mäktiga och WOW, men …de börjar komma fram, och de är MINA! :)) så kände jag att jag faktiskt ville fotografera det. Dokumentera. Såhär ser det ut när jag har joggat 3,3 km och sedan 6 km i ett kör :) Duktig Zombie :D

Jag är nyvaken, stel och har just ätit en frukostbanan. Idag blir det inget c25k, jag tar det imorgon om inte musklerna säger ifrån. Efter gårdagens mastodontprestation så tänker jag fullt ut lyssna på vad kroppen säger. Stretchade rejält igår men vill inte riskera något, så. Also, har fått någon form av skavsår på en av tårna, skall se ifall jag kan göra något åt det för att påskynda läkningen lite…

Okej, over and out! :)

tumblr_mhd5cvQWqs1qi7bgto4_500

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: