Kategorier
Gnäll Meta

Wee busy bee

4f147748274a11e292a022000a1c02a4_7Jag packar så att fingrarna blöder (nej, men det är fan inte långt ifrån), jag har sjukt ont i min vänstra fotled efter att jag skadade den IGEN igår, jag är stressad och har en tid jag behöver hålla (måste vara i Arlöv innan 17 idag), jag har en tvättid jag nog får skita i att ta eftersom jag inte hinner eller klarar att springa upp och ner till tvättstugan halva dagen, jag skulle egentligen vilja ta mig bort till kontoret för lunch men det äter upp två timmar av min dag och det är två timmar jag inte har råd att slösa och mest av allt vill jag egentligen bara jogga och hänga på tumblr eller spela Warframe just nu. KAN INTE FÅR INTE BÖR INTE SKALL INTE. Packa, var det ja…

Räkna inte med fler updates här innan typ …måndag. Jag kommer att ha fullt upp med att flytta och hantera flyttstress och försöka göra något åt min stackars fot.

Also: BEHÖVER FLER KARTONGER wtf

*scurries off*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *