Kategorier
Meta

Karnivor

bild-40

 

Jag har spenderat ungefär en timme åt att försöka hitta ett halsband som föreställer en bit kött. Jag har bilden klar för mig, hur det skall se ut. Det skall vara gjort i lera, det skall vara rött och vitt och se djävligt yummy ut. Har finkammat Etsy men har inte hittat något som överensstämmer med vad jag vill ha. Dang nabbit :(

Vad gör ni själva en måndagskväll då? Letar ni också köttsmycken, eller? :)

Om någon sitter på 1100:- och inte vet något bättre att göra med pengarna så kan jag gärna ta ett par skor, tack. De här, mer specifikt:

il_570xN.404879196_rklr

 

De finns även i grönt, väldigt fina skor det där ♥

Ibland tror jag att folk tycker att jag är lite …annorlunda. Min pojkvän uppvaktade mig med kött istället för blommor (gillar blommor; älskar kött :3) och det sms jag står fast vid är ett av de finaste jag har fått är det som kom mitt i natten med texten ”I like you more than bacon” (men alla som jag berättat för det om har bara skrattat förvirrat och trott att jag skämtat när jag ihärdigt förklarat att det ÄR en jättefin sak att säga till någon) men kött är ju helt enkelt så djävla bra :)

Det är sommar i luften vilket innebär att omvärlden luktar GRILLAT KÖTT och jag får hålla mig i skinnet för att inte rusa mot varenda rökplym jag passerar för att länsa grillarna på kött. Fy Zombie, det är inte ditt kött (även fast det borde vara det) och du får klara dig utan idag.

Jag gillar denna klänning också, synd bara att kvaliteten verkar vara så kass i den:

803239

 

Tänk den tillsammans med zombieskorna jag postade här ovan. Dang!

Nu skall jag försöka sluta tänka på kött. …mmm, braaaaains…

Ett svar på ”Karnivor

Kalla mig udda, men påminner inte de där skorna ganska mycket om en viss Amerikan vid namn Ed?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *