6 centimeter senare…

Image-4

 

Klänningen på ovanstående bild har jag inte kunnat använda på flera år. Den har ett fast midjemått och är inte det minsta elastisk, så om man är för stor över midjan så har man ingen chans att få rum i den.

Den åkte på igår efter att jag hade testat ett par olika klänningar i min garderob och insett att de alla har blivit för stora. Dagens i-landsproblem, helt klart. Vem kan egentligen klaga på att man pga träning har blivit för smal när det faktiskt är ens mål? Jag är såklart jättenöjd över att jag igår kväll (och imorse!) hade ett midjemått på 70 centimeter, det känns riktigt djävla bra. Men… vad skall jag ha på mig, då?

Jag har en svag plan att införskaffa någon form av klänning jag kan ha över sommaren som faktiskt kommer att sitta bra, och sedan modifiera garderoben mot hösten när jag har mer koll på vilken storlek jag bör ha. Med med ett midjemått minskat med 6 centimeter på en månad så är det kanske inte så märkligt att saker och ting sitter lite löst, haha. Förra veckan hade jag på mig en t-shirt jag fick av Martin i början när vi blev tillsammans, som då satt tight på mig. Nu satt den väldigt löst. Hrm. Det går snabbare än man tror, det här :)

Planen för eftermiddagen/kvällen är att köra w2r3 på min Zombies, Run! c25k-träning. Det blir nog riktigt bra det där :) För övrigt så har jag glömt/missat att recensera hur det var att springa med vätskebältet:

Det var väldigt uppskattat att kunna få i sig allt som allt 50 cl vatten under tiden jag sprang, det gjorde mig piggare och hjälpte mig att hålla igång bättre. MEN, bältet skaver runt som sjutton när jag springer? Jag har dragit åt det nästan så mycket det går och placerade det i midjan, men vet inte om det var fel tänkt? Det skuttade runt som sjutton, vilket fick det att vara lite i vägen för mig eftersom jag hela tiden slog i med armarna. Någon som har erfarenhet av vätskebälten och vet hur de bör placeras?

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: