Utmattning

Sänggång tidigare än först planerat igår kväll. Jag läste ut ”Flickan som älskade Tom Gordon” som jag valt att läsa om (älskade Stephen King!) och sedan däckade jag med lampan tänd och musik igång. Jag vaknade någongång vid halv två och märkte att det spöregnade, men efter att ha släckt lampan och lagt mig tillrätta så somnade jag om igen. När klockan ringde i morse var jag död. Lyckades ta mig upp ur sängen och zombiefierad fick jag på mig kläder och smink och begav mig mot jobbet. Helt och hållet utan energi har jag stapplat till jobbet, knappt orkat lyfta benen. Varför är jag så fruktansvärt utmattad? Jag hoppas att det går över när jag får i mig lite frukost om 1,5 timme, annars blir den här dagen inte jätterolig.

Det regnade inte när jag gick till jobbet. Det luktade däremot fuktig jord, blöt asfalt och blommor. Luften var ren och klar och jag kunde genom musiken höra fågelkvitter. Det var ytterst harmoniskt och det fick mig att känna mig väldigt tillfreds. Just nu regnar det, dock. Jag ser dropparna som målar ränder på kontorsfönstren. Jag är för övrigt fruktansvärt hungrig.

Ikväll kommer Martin och stannar ända tills onsdag! Underbart :) Finaste knipsarn ♥

Så, humöret just nu: Sömnig, utmattad, tillfreds, längtande.

bild-22

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: