Kategorier
Meta

Underkläder, drinkar och lobotomifilm

absinthGod morgon!

Det är måndag, solen skiner starkt och jag har ont i benen. Idag är dock vilodag, så idag kommer jag inte att gå mer än jag ”måste”.

Jag har haft en fin helg med min älskade. När han kom i fredags kväll hade jag experimenterat lite i köket och tillagat fisk till oss. VA! Fisk?! Hos Zombie, köttätaren? Yup. Massa nyttigheter i fisk, och man slipper matkoman efteråt. Fisk är för övrigt bra när man tränar :)

I lördags gick vi upp relativt tidigt, och Martin hade hunnit till affären och köpt färska frukostbullar innan jag vaknade så det blev finfin frukost hemma innan vi begav oss till tåget som skulle föra oss till Köpenhamn. I Danmark var det inte alls lika varmt som i Sverige, så jag var frusen väldigt snabbt då jag hade struntat i att ha halsduk på mig pga ”värmen” hemmavid. Suck. Idiot, i retrospekt. Hade nog känt mig klart piggare om jag hade fått lite hjälp med att hålla värmen uppe. Nåväl.

Vi flanerade runt på Strøget en sväng och var inom de där butikerna som bara finns i Köpenhamn (Black #1, bland annat) och jag köpte en väldigt söt topp som förmodligen är tänkt som underkläder men som jag tänkte ha till korsett och kjol. Köpte även en present till mitt brorsbarn som kommer att dyka upp nu i april. Brorsbarnet alltså, jag blir ju faster nu i april \o/

Vi gled in på random engelsk pub där vi tänkte äta lunch, men eftersom stället stank cigarettrök och personalen fortfarande bara stirrade på oss utan att komma fram och hälsa och ta en beställning när vi suttit där i fem minuter så gick vi därifrån. Vi gick istället till ett väldigt mysigt ställe som låg bortåt Centralen till, Rosie McGee’s. VÄLDIGT bra idé! Otroligt mycket trevligare atmosfär, väldigt god mat och trevlig personal. Vi var nöjda :) Efter att vi ätit upp tog vi oss tillbaka till Malmö och stötte på gsson på tåget hem.

Efter att ha tagit omvägen om Malmö Centrum där ett tv-spel eller två införskaffades så stuffade vi hemåt igen, med 15k steg på stegräknaren. Hemma åt vi chips, såg på en lustig dokumentär om religion (klart sevärd!) och chillade fram tills jag fick sms från gsson att han och ett par kollegor till satt och drack drinkar på en nyöppnad bar, så vi tog oss ut och socialiserade med dem ett par timmar innan vi gick hem och stöp i säng :)

Igår var jag därmed lite bakfull, kombinerat med trötta ben och mensvärk ugh. Lyckades dock piggna till, smorde in benen med tigerbalsam (<3) och tog en ipren och en session med min vetevärmare så orkade jag sedan ta mig ut och jogga efter att Martin åkt hem. När jag kom hem efter två timmars träning så chillade jag på soffan och tittade på en australiensisk tortyrskräckfilm som var faktiskt ganska bra. Sedan gick jag till sängs och läste Sandman tills jag somnade.

Drömde att jag hade en bebis, en katt och att jag åkte tåg/flygplan med Manila Luzon och Delta Work (från RuPaul’s Drag Race, säsong 3) och var ganska road över detta när jag vaknade. Var väldigt seg i morse och är det fortfarande. Idag är vilodag, kommer inte att ta ett steg utöver vad jag behöver för att kunna vara verksam. Blir nog mer film på soffan ikväll. Nu skall jag dock jobba vidare, så hej så länge :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *