Kategorier
Meta

Inte alls så sur som det kan se ut

Image-2
Kofta: H&M, Tröja H&M (typ 8 år gammal?), Kjol: Asos, Mobilskal: Teknikmagasinet

 

Haha, jag måste sluta se så djävla arg missnöjd ut när jag tar kort. Beskåda även min vackra inslagna fotled. Ljuvligheten själv, det är jag det. Ehrm. Jag undrar om folk uppfattar mig som en väldigt sur individ iochmed att jag typ alltid ser såhär glad ut på bilder..? :P

Jag har (efter egenhändigt ingripande) ÄNTLIGEN ett fotstöd på jobbet, heja! Sitter här med min ledsna fot på det just nu och det känns jättebra. Woop! Jag tog en promenad ut till IKEA igår nämligen. Massor av frisk luft och solsken (och vindar som trasslade till mitt hår, i vanlig ordning…) och så fick jag ju se sådana här fina saker:

Screen Shot 2013-04-25 at 8.10.33 AMGatugrafitti skapat med kakelplattor :)

För övrigt så är detta andra gången jag är på IKEA och köper fotstöd (har ett hemma också) och inte heller denna gång hade deras personal koll på att de A) säljer ett fotstöd eller B) att det heter Dag-Otto. ”Va..? Otto? Det är min hund, vad menar du?” Eh. What.

Igår kväll lyxade jag till det med varmkorv och tänkte titta på vad jag trodde skulle vara sista avsnittet av RPDR S5, men såklart INTE. Istället blir det som förra året – publiken får höra av sig och rösta. Ugh. Trött jag blir. Nästa vecka blir därmed ett sådant där samlingsavsnitt från hela säsongen och om TVÅ VECKOR får jag äntligen veta ifall Jinkx vinner eller ej. Gnööh. Ibland alltså… ;(

Just nu är jag hungrig (frukost om mindre än en timme, dock), jag behöver få tag i ett par solbrillor, jag hittade en baddräkt jag vill/måste ha och jag behöver köpa ett par nya skor eftersom sulan har börjat lossna på de jag har. Läget med er då? :)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *