Kategorier
Meta

Hamburgare i dagarna tre

Screen Shot 2013-03-26 at 7.03.26 AM

 

Jag postade min deklaration i fredags, så det är äntligen klart! …såvida jag inte får bassning och de skickar tillbaka den och surar, men det hoppas jag att jag slipper. När Martin kom på kvällen gled vi iväg till en av krogarna som ligger precis intill min lägenhet och åt hamburgare, och sedan spelade han TV-spel och vi myste. I lördags inleddes dagen med ett tvättpass (som han till största del tog själv, och lät mig sova ut istället. hur gulligt!?) och sedan tog vi en promenad genom stan eftersom jag ville kolla på vikter. Hittade vikter men de var inte riktigt vad jag ville ha, så vi gick hem och byggde hamburgare istället (nu när jag skriver det så slår det mig att vi åt hamburgare tre dagar i rad..? de som blev över i lördags åt vi nämligen i söndags. NÄMEN SÅATTEH…) och sedan såg vi lite på TV och myste och diskuterade skådespelare och film och allt sådant där. Igår körde jag lite bil (fick träna på att backa samt att starta/stoppa i backe, bland annat) och sedan gick vi in på Stortorget och åt glass samt blev ”intervjuade” av några typer från Kvällsposten (??) angående vad vi skulle hitta på på Valborg. Så eh, ja. Vi kommer att finnas med i någon sådan där randomspalt i tidningen nu i dagarna? I går kväll såg vi en dokumentär om delfinmord som hette The Cove – väldigt intressant. Innan dess var jag ute och joggade en liten stund.

Natten har varit mindre bra, har knappt sovit något alls är jag rädd. Det lät på Martin som att han hade haft en lika rälig natt, han. Söndagar är fan aldrig bra för mig :/

Men ja. Mer spännande så har inte helgen varit och det känns JÄTTEBRA! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *