För ett år sedan…

IMG_6512För ett år sedan sade jag upp mig från mitt jobb på Stream. Det var en måndag, och det sista som hände mig på fredagen precis innan var att jag fick erbjudande om att få anställning hos Procera. Det tog mig i stort sett hela helgen att varva ner efter det, haha, men jag var fortfarande väldigt uppspelt på måndagen. Det kändes otroligt bra att gå in till HR och be dem om ett papper för uppsägning, även fast jag i ärlighetens namn var lite förvirrad över att de inte alls verkade tycka att det var konstigt att jag skulle sluta. Men vem bryr sig om dem? Jag skrev på, min chef skrev på och sedan hade jag plötsligt bara två månader kvar – KÄNSLAN.

Min vän Thomas och jag chattade lite under dagen och han undrade hur jag skulle fira Valborg. Efter att jag berättat att jag mest troligt skulle sitta ensam i lägenheten och glo på film bestämde han sig för att komma och hämta mig och ta med mig till den festen han skulle på. I Göteborg. Sagt och gjort, han körde hela vägen ner till Helsingborg, hämtade mig och körde sedan upp till Göteborg med mig. Inte långt efter att vi anlände Göteborg kom hans kusin och hämtade upp oss och körde oss till festen. Jag drack tyvärr för mycket under kvällen, jag var väldigt nervös eftersom jag var omgiven av totala främlingar som inte verkade dela ett enda av mina intressen vilket gjorde det svårt för mig att lyckas starta konversationer, men jag pratade i alla fall liiiite med kusinen under kvällen. Eller ja, han kommenterade väl mest roat vad jag sysslade med när jag browsade youtubefilmer typ. Sedan åkte han hem och jag somnade.

Ett par veckor senare tog han kontakt med mig på Facebook. Sedan började vi dejta och nu har vi varit tillsammans i snart nio månader ♥♥♥ Älskade knipsarn!

I år firas Valborg med ett par trevliga människor från jobb, cupcakes och brädspel! I morse fick jag gå till jobbet med Martins hand i min, och kunde inte annat än njuta av den väldigt vackra morgonen med fågelkvitter, stilla vatten i Pildammsparken och närheten till min kärlekskrabba. Livet just nu: :D :D :D :D :D :D :D :D :D

2 kommentarer till “För ett år sedan…

  1. Jag träffade också min pojkvän på Valborg, fast för två år sedan. :)

    Fort tiden går alltså. Det känns som att du bytte jobb alldeles nyligen och så är det ett helt år sedan du sa upp dig. Väldigt märkligt. Det känns ju som att det inte var jättelänge sedan du bloggade om ditt nya jobb.

    • I know! Tiden har verkligen gått snabbt det senaste året. Det gör en nästan lite åksjuk, haha ^^

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: