Kategorier
Bakverk Nörderier

The cake is a lie

Lyckades höja humöret avsevärt genom att spendera lite pengar på att köpa en kakform till tårtan jag vill göra åt Martin när han fyller år. Vi snackar…PORTAL CAKE!

portal-cake
Bild från Portal
tumblr_mi7ygpaEgD1rjiu2eo1_1280
Visionen av hur min tårta skall bli

Det man behöver är alltså en särskild tårtform för att få till hjärtat i mitten. Jag trodde att det var superavancerat men efter att ha sett denna (supersöta!) tutorial så är jag vid gott mod och tror banne mig att det är doable. Jag skall finurla lite på vad för slags smet jag vill göra till den, samt hur jag vill göra icingen, men ja… This cake will NOT be a lie! :3

Detta i samband med att jag skall fortsätta greja med mitt nya projekt idag (och att jag planerat att äta bacon till kvällsmat om nom nom) gör att dagen känns bättre, trots att ögonen svider och jag mest av allt bara vill skrika.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *