Tentaklerrrrr

24x30cmvariaton

 

Okej, livet är lite bättre. Jag har färgat om håret så jag TROR att allt är svart nu, istället för brun/röd/blond/svart – klar fördel. Jag har tittat på lite gamla avsnitt av RPDR i väntan på nyaste avsnittet (som visas ikväll och förhoppningsvis går att få tag i imorgon) och jag har testat mina nya örhängen som kom på posten idag. Tentaklerrrrr. Får se ifall jag orkar svida upp och göra mig lite hawt och ta kort på dem när jag har dem på mig, men just nu är jag fortfarande mensvärkig och nyduschad och trött och tänkte nog kräla till sängs och läsa mig till sömns istället.

Sorry att det har varit så tråkig stämning här idag. Ibland drabbas jag av zOMG ENORM MENSVÄRK VILL DÖ och då är det svårt att hålla humöret på topp. Jag har dock köpt ett par presenter till till min pojkvän och det känns bra! Plus att min tårtform är skickad så kanske jag kan testbaka en tårta eller något i helgen. Kanske. Vi får se vad som händer :)

Men jorå, så att eh… Sängkräl osv.
Fick för övrigt inte lägenheten jag tittat på. Ändrade planer och den skall inte längre hyras ut. Tillbaka på ruta ett, alltså. Suck. Nåväl!

Zzzzz

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: