Kategorier
Squeee

Solsken

Det har väl redan konstaterats att jag inte är jätteförtjust i solen alla gånger. Att jag älskar att sitta och stirra ut på spöregnet genom ett fönster och kura under en filt med en kopp varm choklad i händerna och tända ljus i bakgrunden. Att mörkret kan vara så mysigt så att det susar i hela kroppen på mig när vädret inträffar som jag vill att det skall. Och att jag starkt ogillar den första halvan av våren eftersom allt är gråbrunt och kladdigt då. Men idag, just nu, så ÄLSKAR jag solen. Jag är på strålande humör, magen är full med små glada fjärilar och jag lyssnar på nittiotalistisk manspop om kärlek och myser. Skickar och får söta meddelanden från pojkvännen på telefonen, sneglar ut genom fönstret med jämna mellanrum och bara TRIVS med livet. Hur underbart? :D

Kan inte alla dagar vara som den här..? ♥

fokus3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *