Kategorier
Meta

När hjärtat kläms i dörren

303816_293898667295020_867673046_n

Har varit och tittat på en lägenhet idag, som jag eventuellt kan få hyra under sommaren. Det var väldigt fint där och det hade tagit en väldigt stor sten från mitt bröst ifall jag kan ”få” den, så jag hoppas verkligen att det går bra. Ni får hålla tummarna för mig! ♥

I vanlig ordning har Martin just åkt hem och jag känner mig mest tom och ensam för tillfället. Jag saknar honom så fort jag stänger ytterdörren mellan oss. Det är sjukt påfrestande att inte få ha honom hos mig hela tiden, men livet kommer emellan. Jag trodde aldrig att det skulle vara såhär tärande att ha ett förhållande med någon som bara bor tre timmar bort. Men det är värt alla tårar och all hjärtvärk när jag väl får träffa honom. Bara fem dagar kvar…

Hästfilé kostar femhundra kronor kilot men vi köpte inte det fast vi var nyfikna. Jag har väl förmodligen ätit en hel del häst i mina dagar ändå.

Skall kolla på lite födelsedagspresenter åt Krabban nu, se vad jag kan hitta på för kul. Jag har väl inte så mycket mer roligt att tillägga just nu.

Tjipp och hej!

5 svar på ”När hjärtat kläms i dörren

Mjo, men jag undviker gärna halvfabrikat. Hästfilén såg väldigt fin ut faktiskt, så får testa den vid senare tillfälle. Och som sagt, har nog ätit en hel del häst i mina dagar, omedvetet :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *