”Monday Addams” låter inte lika bra

bild-39

Bästeklänningen från Asos!

 

God morgon!

Här sitter jag och lyssnar på Der Dudelmoser på hög volym, försöker få lite grepp om veckan och saknar försommaren. Om två dagar fyller jag år, i helgen åt vi tårta och drack vin och idag tänkte jag nog köpa en innebandyklubba.

Jag tror att jag har sovit gott under natten, men jag vaknade och kände mig oerhört trött och jag drömde en massa konstigheter som kändes viktigt men som jag inte minns något av, vilket är en gnutta irriterande.

Imorgon kommer min bror och en eller två vänner från Helsingborg och hälsar på, vi skall äta lite middag och (fira mig) umgås. Min bror skall då ta med sig min laptop och SEDAN kan jag börja skriva igen! …så får vi se hur det går, haha. Som ni kanske minns att jag har nämnt så tänkte jag ju ge det där med författande ett nytt, trevande försök. Jag är skeptisk, men det HAR väl lite potential att bli läsbart antar jag :)

Igår tittade jag på (väldigt konstig) film och fixade lite med en present jag försöker få ihop till Martins födelsedag. Ja, och så störde jag mig ju på grannarna, såklart. Försökte banka i elementet men hittade inget vettigt tillhygge och så lossnade lite färg, så jag försökte bita ihop och stå ut. LYCKLIGTVIS så tystnade det däruppe vid tio, så jag fick i alla fall somna utan vidare störsel. Det känns lite som att jag är superkänslig där, men de väsnas verkligen hela tiden. Jag har funderat på att spela in lite med mobilen bara för att kunna spela upp för folk så att de förstår att jag inte är hyperkänslig i frågan, men jag vetefan.

Imorgon skall jag och kollegorna flytta till en annan del av kontoret. Idag skall jag därför försöka packa ihop min röra lite. Kanske släpa hem lite stuff, det känns lite överbelamrat här i mitt hörn inser jag. Hrm.

Nåväl!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: