Känslan man har när man lyckas

Screen Shot 2013-03-26 at 7.03.26 AMGod morgon!

Solen skiner, jag är relativt pigg, jag har morgonmyst med lite Die Ärzte i lurarna och jag har lyckats flytta en del av mitt  bös till nya kontoret.

Det är min sista dag som 28-åring. Eep!
Jag bestämde mig i början av 2012 för ett par helt galna mål, for the lulz och för att ha något som kunde försöka motivera mig att dra mig ur depressionen, och min general idea var att dessa mål skulle uppnås innan jag blev 29. Vad var då mina mål?

 1. Få sålt lägenheten och flytta ifrån Nathaniel. Med Amandas hjälp bestämde jag mig för att jag skulle ha flyttat till Göteborg senast i mitten av juni 2012. 
 2. Skaffa ett nytt jobb. I Göteborg, enligt ovanstående målsättning.
 3. Skaffa en ny pojkvän.

Som sagt. Högtflygande planer och något jag inte direkt trodde att jag skulle klara av. Men i realiteten ser det nu ut såhär:

 1. Lägenheten såld, bor nu i Malmö sedan september 2012.
 2. Nytt jobb – check. Har ett jobb jag dagligen ser fram emot att gå till, på ett sådant där ställe jag inte ens kunnat föreställa mig i mina vildaste fantasier. Jobbar här sedan juli 2012.
 3. Ny pojkvän. Världsfinaste knipsar-Martin. Vi är ett par sedan augusti 2012 och jag längtar fortfarande lika mycket efter honom på vardagarna som jag gjorde när vi började dejta i juni/juli. ♥

Jag kan verkligen inte klaga på hur året har utspelat sig för mig. Mina mål för 2013/fram till min 30-årsdag är lite mindre ambitiösa;

 1. Ta körkort. 
 2. Införskaffa ett (gemensamt..?) permanent boende.

Kommer även att bli faster inom kort :D

Livet, mina vänner, är underbart.

Det finns ju för övrigt även PLANER för 2013, men de skiljer sig från mål genom att planer är lätta att genomföra – mål får man jobba för. Planerna är bland annat en veckas bilsemester i Europa med Martin och Alex; besökande av Medeltidsveckan för deras 30-årsjubileum; bli hälsosammare och gladare i mig själv; bli faster.

Bring it on! :)

En kommentar till “Känslan man har när man lyckas

 1. Det e kul att lägga upp mål. Själv brukar jag inte göra så … börjar jag går jag alltid till överdrift och lägger för stor press på mig själv som sedan slutar i oändlig stress. Brukar istället fota och kolla igenom highlights på vad jag har gjort och jämföra med tidigare år.

  Grattis i förskott!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: