Kategorier
Bakverk Gnäll

1UP och hur man kan må dagen efter

20130310-121340.jpg

Igår åt vi tårta, drack vin och spelade RoboRally. Idag har jag sådan mensvärk att världen är dimmig och jag vill gråta. Ryggen är ett helvete och jag är övertygad om att det ligger en facehugger någonstans runt äggstockarna och gnager. Skall se ifall en varm dusch kan vara räddningen, annars är jag ett litet bylte av smärta idag.

Men morgonen var mysig och gårdagen var bra. Får försöka fokusera på det när det sticker i benen och kryper i kroppen och jag bara vill skrika. Dags att ringa en barnmorska för lite painkillers alltså… ;(

Ett svar på ”1UP och hur man kan må dagen efter

Ingen värmedyna eller något som kan hjälpa lite kanske? Jag hade ett jättegott te som tog udden av menssmärtan, kvinnote, tror att det fanns på kränku eller kvinnfolki. Det vart kamomill däri som fick livmodern att slappna av lite, så kanske vilket te som helst med det i kan funka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *