Who you gonna call? ♫

20130225-075831.jpg

Dagens outfit:

  • Ghostbusters-teeshirt. Eller ja, det är egentligen den övre delen av en barnpyjamas jag köpte på pojkavdelningen på H&M för ett eller två år sedan.
  • Blåjeans. Eh. Från …Lindex eller något. Kappahl kanske.
  • R2D2-skal från Teknikmagasinet. Bra shit ♥

Modebloggarzombie är den bästa sortens zombie! Eh… Inte direkt :3 Men men.

Igår när jag åkte tåg så började jag för övrigt fantisera om att bygga en Ghostbustersoutfit att ha till typ Halloween. Hur grymt hade inte det varit? :D Får se ifall det är något jag kan komma till skott med, tills dess får det ligga i hjärnkontoret och puttra :)

Nu lyssnar jag på Ghostbusters-themet på hög volym. Dagen blev just tusen gånger bättre :3

I ain’t afraid of no ghost ♫

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: