Vanmakt

Screen Shot 2013-02-27 at 7.23.40 AM

Spotify har börjat bråka som fan när jag använder det via mobilen, skrivaren på jobbet har inte fungerat för mig på över en vecka, jag vaknade 03:07 av att någon kastade in en reklamtidning genom brevinkastet  och imorse råkade jag somna om men hade turen att vakna igen efter 20 minuter. Känner mig därmed just nu lite mer än lagom irriterad, men det går över. Det är onsdag, vi skall (förhoppningsvis!) spela innebandy idag efter jobb och när jag kommer hem ikväll så har jag senaste avsnittet RuPaul’s Drag Race att titta på.

Dagen blir alltså bättre. Hoppas vi…

Nu skall jag försöka konfigurera min dator vs. skrivaren så håll nu alla tummarna att jag får det här att fungera. Ibland känner jag faktiskt att saker är lättare i Windows – om inte annat så för att jag har fått göra sådant här i Windows quite often och därför känner mig lite mer hemma i den miljön.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: