Kategorier
Meta Squeee

Vacker mat och nördkärlek

Martin bjöd på middag på Årstiderna i lördags! Helt galet gott, och väldigt vackra lokaler där. Väldigt trevlig kväll, tack älskling ♥

Såhär snygg var maten vi fick:

bild-24

Och här är vad vi åt, i skrift:
Screen Shot 2013-02-18 at 7.59.33 AM

I Alla Hjärtans Dag/Halvårspresent fick Martin denna tavla av mig:

Screen Shot 2013-02-18 at 8.03.57 AM

Ja. Detta är alltså projektet jag har suttit med i cirka ungefär 50 timmar under två veckors tid nu. Det är 10 000 rutor (~ish) och därmed dubbelt så många stygn (cross stitch) så det har tagit tid. Ehrm. Jag trodde att det skulle ta typ två kvällar, så jag var ju lite ute och cyklade där haha :D Han blev i alla fall väldigt glad, så det var helt klart värt allt arbete, stela axlar och nålstick i fingertopparna ♥

För er som inte är så insnöade som vi är så är detta alltså en Weighted Companion Cube från Portal/Portal 2. Meningen under är ett citat från GLaDOS angående cuben:

 

The Enrichment Center reminds you that the Weighted Companion Cube will never threaten to stab you and, in fact, cannot speak.

 

Det kändes som en kul grej att ta med, och är ju en kärleksförklaring i sig ;)

Har ni inte spelat Portal så kan jag varmt rekommendera de spelen, de är knökfulla med humor och problemlösing :)

Idag är jag full av trött och Zzzz, men det går nog snart över. Ikväll kommer mamma och stannar tills fredag, så det blir Emporia och biobesök i veckan. Skall även till Varberg över dagen på onsdag, det är dags för drop meeting igen. Mycket att stå i, alltså! Och sedan kommer helg igen och då blir det mer mys med Martin. (allitterationspoäng!)

Nåväl. Det var väl kanske inte den bästa redovisningen över avslutad helg som jag författat, men det får duga. Jag fick med det viktigaste :)

Ett svar på ”Vacker mat och nördkärlek

Ramlade in här mest på måfå, men bara det här inlägget är nog för att jag ska återkomma! Helt sjukt awesome broderi! Har du ett mönster att dela med dig av blir jag gladare än gladast!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *