Kategorier
Nörderier Shopping

Tentakler och want

calavera_lovecraft_beer
Cerveza Calavera Love Craft Beer

↑ Jag vill ha! ↑

Jag funderade på att göra ett inlägg fyllt med WANT!!, men sedan kom jag fram till att a) det skulle ta för lång tid och b) jag skulle bara vilja köpa allt, på en gång. Haha :D Men det ligger fortfarande i planerna att sammanställa ett par av mina favoritbutiker på Etsy och dela med mig av – det finns alldeles för mycket win i världen för att sitta på det själv!

Jag brukar försöka undvika att titta på allt jag har favoritmarkerat på Etsy – plånboken gråter bittert varje gång jag tar fram en Etsy-flik.
Ölen här ovan har för övrigt inget med Etsy att göra. Den var bara något jag snubblade på och blev intresserad av ;)

Skulle det vara något ni vill ha, att jag skriver och tipsar om kul shopping? Eller känns det för modeblogg? :P

Apropå tisdagar så hoppade jag av spelgruppen. Call of Cthulhu, ni vet. Mitt lilla tisdagsnöje. Kände att jag inte har tid eller råd och då stressas jag bara av det istället. Tråkigt. Kommer att sakna att spela med Ola och Patrik, men ibland får man försöka ta beslut som kanske inte alltid är så roliga. Jag hoppas att de överlever utan mig, haha ^_^

Förhoppningsvis kan jag få igång en spelgrupp här i Malmö att få spela med. Jag har kollat upp lite smått kring att börja spelleda själv. Egentligen vill jag ju få spela, men om det är spelledande som krävs för att det skall bli spel, så ;) Det var inte särskilt svårt att få tag i folk som ville vara med och spela :D Vi får se hur det går med det.

Too cute for sanity loss!
Too cute for sanity loss!

…men om någon som läser här är en spelledare i Malmö som gärna vill ha med en förvirrad gotländska i sin spelgrupp – let me know! ;) 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *