Kategorier
Meta Shopping

Provade underkläder – kom hem med ett paket gem

Nurse Zombie at your service
Nurse Zombie at your service

Woop woop! Feberkänningarna försvann under kväll igår och idag känner jag mig förvisso lite snuvig men det har nog snarare med det fuktiga vädret att göra än med eventuell sjukdomsbild. Huzzah! Stort nöjd just nu ^_^

Jag och mamma gjorde Emporia igår. Planen var egentligen idag, men vi kände oss inspirerade igår och det var så lite folk därute så det var ingen större fara. Jag kom hem med en muffinsform, ett paket gem och lite postits – mamma köpte kläder, ett par skor, ett par kängstövlar jag har flörtat på henne sedan ett par veckor och typ tusen andra saker. Hepp. :D

Middag åt vi på JPs nere på hörnet (är ni inom Malmö så kan jag tipsa om deras fruktansvärt goda hamburgare!) och sedan slötittade vi på Discovery Channel och åt godis och snackade skit. Jag fixade lite problem hon hade med sin dator och sedan kollade vi lite snabbt på Top Gear S19E01 (det avsnittet där Jeremy bygger sin egen minibil) innan jag gick och lade mig.

Natten var inte jättebra. Vaknade till flertalet gånger mellan ett och fyra, och när klockan var tio i fem gav jag upp och gick upp och duschade. Nu känner jag mig lagom zombiefierad, men jag har i alla fall en del saker att pyssla med så jag kan förhoppningsvis kicka igång hjärnan relativt snart :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *