Kategorier
Meta

Morgonstund har istappar i hår

Foto: Nathaniel Johansson (2011)
Foto: Nathaniel Johansson (2011)

Jomen såatteh… Godmorgon. I vanlig ordning är jag ett litet paket av trött, med allt vad det innebär. Ute är det isande kallt, inne är det mest blah men det blir väl bättre under dagen.

Igår efter jobb så tog jag och mamma en fika på stan och sedan gick vi helt enkelt hem och chillade under kvällen. Åt lite pizza, slötittade på TV och snackade skit. En väldigt trevlig kväll, faktiskt. Det behöver inte vara mer avancerat än så :) Myszombie föredrar bekväma hemmakvällar framför stimmiga biobesök. IBLAND föredrar jag dock rockiga nattklubbar där man kan dansa i korsett fram till småtimmarna + sjunga karaoke.

Jag fick förresten en fråga angående mönstret till den Companion Cube jag broderade till Martin till förra veckan! Det mönstret kan köpas här :) Texten under skapade jag mönster för här.

Tack alla som tar sig tid att lämna en kommentar här ibland. Det gör mig jätteglad när ni orkar bemöda er att bemöta vad jag skriver, oavsett vad det är ♥ Jag kommer nog aldrig upp i 600 kommentarer per inlägg, haha, men det fungerar utmärkt med ett par kommentarer i veckan också :3

Ok, over and out! (for now…)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *