Kategorier
Meta Tips

Mer brudar åt folket!

156473_560414370643447_13963808_n

 

Då hälsar vi Eva välkommen till bloggvärlden! Klicka på länken ovan för att komma till hennes blogg – och ge henne en välkomnande kommentar tycker jag :)

Vi skall jobba lite på designen ikväll, det är inte meningen att det skall vara så vitt och avskalat ;)

…och som jag sträcker på mig och ser mig omkring får jag syn på att vi fortfarande har en julgran med full belysning stående i lunchrummet. dafuq? Det är ju bara två månader sedan det var jul… Eller så är vi ute i riktigt god tid, med tio månader kvar till nästa jul! Go us! \o/

Vill lägga i mer färg i håret så att jag slutar se så sliten ut, men mitt hår blir nog ledset om jag färger i det direkt idag igen så jag får låta det vara ett par dagar och typ undvika speglar :D Handen på hjärtat så ångrar jag mig lite, men det löser sig. Jag skall rocka skiten ur mitt svarta hår! .\,,/

Screen Shot 2013-02-26 at 9.11.00 AM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *