Grönt och svart – som en giftig polkagris

Okej, så håret kanske inte är knallsvart. Men det är ju svårt att lyckas få HELA håret korpsvart när det för en förpackning färg sedan var kopparrött, eh? Det blir bättre när jag fyller på det nästa gång. Men såhär ser jag ut idag och här har ni en kort Vine-video igen.

bild-25

DAGENS OUTFIT är alltså en I ♥ Zombies tee från Kreepsville 666, en svart/grön randig tröja med spindelvävsärmar som jag köpte på typ Gurmits i Visby för sisådär hundra år (8) sedan, en svart plisserad kjol som tillhör min japanska skoluniform och ett par snygga gråsvarta lågskor som jag köpte på DIN SKO på rea i våras. Ögonskuggan kommer från Sugarpill Cosmetics (midori!) och hårspännena köpte jag från typ Miss Smith, också det ett par hundra år sedan.

Jag sov inte jättebra i nättras. Har vaknat till alldeles för många gånger och sedan känt mig spänd och rastlös och inte riktigt kunnat somna om klokt mellan varven. När jag vaknade 04:50 så funderade jag på att gå upp då men eftersom jag var uppe lite senare igår så ville jag hellre försöka få sova den sista timmen och jag tror nog att jag sov som djupast då. När klockan ringde var det plågsamt att ta sig upp ur den varma, sköna sängen. Ugh.

Nåja. Just nu luktar allt Absinth och jag funderar på ifall jag kan göra något åt saken eller om det bara är att gilla läget. T_T

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: