Att avsluta ett projekt innan man påbörjar nästa

26191_111424858875736_3767131_n

 

Ugh. Den sista grejen jag behöver till mitt projekt behöver jag mest troligt införskaffa från IKEA. IKEA ligger i Svågertorp och visserligen GÅR det att cykla dit, men det är en fruktansvärt jobbig väg att ta sig när det är barmark ute och med snön som hånar mig utanför fönstret just nu så får jag ont i benen bara av att tänka på att åka dit. Skall istället ge mitt alternativ ett försök och hoppas på att de också har den produkt jag behöver. Annars får vi försöka fixa det i helgen, helt enkelt.

De senaste dagarna har jag lyckats sova natten igenom utan att vakna. Hur skönt? Kan väl inte direkt påstå att jag är extra utvilad när jag vaknar (skrev jag samtidigt som jag gäspade…) men det känns ändå bra, och det reducerar mycket av den stress jag annars vanligtvis känner. Bra där!

Projektet börjar plötsligt närma sig slutet, vilket känns bra. Jag har oroat mig över huruvida jag hinner bli klar i tid eller ej, så det gör mig nöjd att jag mest troligt kommer att bli klar imorgon. Go me! \o/
Och eftersom jag är som jag är så har jag redan ett nytt projekt att ge mig på så fort jag är klar med detta :) Behöver dock skicka mail till ett par olika människor angående det, först.

Nåväl. Nu skall jag försöka sluta gäspa käken ur led och fortsätta jobba. Hepp!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: