Zzzzombie

Ni vet hur utvilad man är när man knappt sovit något på hela natten och när man väl har sovit så har man drömt mardrömmar om att man försover sig? Ja, just så. Hej hå, det är måndag-fast-egentligen-onsdag och jag vill mest av allt bara skrika. Argh!

Lär sova bättre i natt dock, det är väl mest oron att man skall sova för länge när man kommer tillbaka från semestern liksom. Inte för att jag ens har fasta tider jag behöver börja – om jag som i min mardröm kommit in till kontoret klockan nio istället för sju så hade ju ingen ens höjt på ögonbrynen.

Skönt att vara tillbaka! Min ledighet blev ju helt uppfuckad iochmed sjukfrånvaro mitt i allt, så jag har ingen december att se tillbaka på. Vad hände? Det känns som att alla rutiner i min kropp är slängda åt höger och vänster. Ugh. Får skaffa lite ordning igen. Zug-zug.

bild-3

 

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: