Ytterligare en anledning till varför detta inte är en modeblogg

Screen Shot 2013-01-17 at 6.23.45 AM

 

Nej men hej! Godmorgon! Här sitter jag och gäspar som ett annat miffo, men strunta i det väl. Det är en lagom kylig morgon, det är fortfarande snö överallt och det blev en rask promenad hit i snömodden och med tunga kängor vilket just nu känns i vaderna. Hepp!

Det är torsdag, vilket innebär att jag idag efter jobb skall fylla ryggsäcken med stuff som skall med till Martin i helgen, och att inatt är den sista gången före söndag som jag sover ensam den här veckan! Sedan blir det två nätter hos älskling, wheee~ ♥

Idag ser jag ut såhär:
bild-14

Så för att köra lite modebloggande av det så är det sjömanskofta från Shock, halsband som är ett omgjort, udda örhänge från …eh… Gina Tricot eller Glitter. Kjol från H&M för tusen år sedan, underkjol från Lindex, knästrumpor från Åhléns. Mobilskal från Teknikmagasinet. Ja, nej, det här med modebloggande är nog inte riktigt min sak :D Jag har för tråkiga källor och för gamla kläder; det enda jag har på mig som är nyinköpt är koftan som köptes för två veckor sedan :) Men den är å andra sidan beZt.

Men ja. Om en timme eller något kommer nästa del i bloggutmaningen att publiceras – spännande, eh? :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: