Kategorier
Meta

Trotsåldern (28)

blod

Konstaterade snabbt att jag är trött på att försöka hitta vettiga kläder på morgnarna. På gymnasiet hade jag typ 95% svarta kläder, så det var ju bara att rycka tag i något så var man klar. I ren protest mot min garderob har jag idag därför tagit på mig en tyllkjol och en pyjamaströja. Det syns ju dock inte att det ÄR en pyjamaströja, så det är ju inte så att jag går runt klädd i flanell idag eller något. Den är svart och har en ribcage och ett hjärta framtill. Som vilken tröja som helst, alltså.

Någon dag skall jag lägga fram alla mina zombie-tröjor och ta kort på dem tror jag. Det är förvånansvärt många, haha :D

Jag drömde om kattungar och korsetter och vaknade förvirrat fem minuter innan klockan skulle ringa. Gick upp då, orkade inte ens inbilla mig att jag skulle få ut något av fem minuters snooze, och efter en kort frukost så var det då som sagt dags för hela garderobskarusellen att dra igång. Jag får börja lägga fram kläder kvällen före tror jag, som mamma gjorde åt en när man var liten ;)

Det är torsdag, det ”snöar” ute, jag behöver bara sova ensam en natt till och imorgon inbillar jag mig att det är en idé att ta med en bok till min tretimmar bussresa, trots att jag egentligen vet att jag blir för åksjuk av det. Vad händer i er del av världen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *