Kategorier
Drömmar Meta

”Stå inte där och dröm om brudar och fest. De försvinner i 180 – snabbare än man tror!”

pinup

 

Jag kom i alla fall på hur jag skall undvika 12 timmars arbetsdag idag utan att behöva gå hem i tre timmar mitt på dagen; Jag går helt enkelt inte till jobbet förrän till typ nio-halv tio. Fram tills dess skall jag städa och plocka omkring lite här hemma, så disponerar jag tiden på vettigt sätt :)

Klockan ringde tjugo i sex och jag väcktes ur en dröm där jag och en annan tjej skulle bli skjutsade till en utställning som vi väldigt gärna ville se. Mamma och mommo var upptagna med att spela kort i köket så vi lyckades övertala en hemlös alkoholist att han skulle få låna mammas bil och köra oss. När vi satte oss i bilen och skulle köra nerför backen så visade det sig att han överdrivit sina driving skills en gnutta, så han började köra in i alla bilar som stod på gatan. Det slutade med att jag och den andra tjejen hamnade i fängelse pga krock och den hemlöse verkade ha stannat kvar hos mamma. Eh. Men så ringde ju som sagt väckarklockan så jag vet inte hur det gick vidare :P Observera dock att detta var en mardröm.

För övrigt är det min naturliga hårfärg på bilden däruppe. Det lustiga är ju också att den bilden är tagen när jag är typ …21-22 något, men jag ser fan äldre ut på den än vad jag gör nu när jag snart är 29 :D Bra där!

Nåväl. Jag har att roa mig så jag tänker överge er ett tag nu. Listan över mina tio favoritböcker dyker upp om en liten stund. Spoiler alert: den innehåller MYCKET mer än tio böcker, haha :D

 

Citatet i rubriken är vad en gammal kollega sade till min bror Fredrik under ett sommarjobb. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *