Kategorier
Meta Squeee Träning

På väg tillbaka till verkligheten

Sitter på bussen mellan Göteborg och Malmö. Har lite matkoma eftersom vi först lunchade smörgåstårta hos mamma och sedan åt hemmagjord glass hemma hos Martin innan han skjutsade mig till bussen. Önskar att jag kunde packa ner honom i ryggsäcken och få med honom hem, men men. Snart är det fredag igen och då är jag tillbaka hos honom <3 Nästa helg skall vi hälsa på hans mor och moster, och det lutar åt lite brädspel med Olof och Alex också :) Har haft en väldigt trevlig helg, om det inte var tydligt ;) I veckan som kommer skall jag testa att gymma lite och se hur det går! Är ju dödsn00b men får be personalen att hjälpa mig komma igång. Det känns lite spännande och lite nervöst, men det blir bra att komma igång klokt med träning :) Strax avgår bussen och då måste jag lägga ifrån mig mobilen så att jag inte blir åksjuk. Skall spamma lite Erasure och försöka sova lite. Funderar på om jag skall orka gå upp och påbörja dagen en timme tidigare imorgon. Fatta mertiden ifall jag orkar! Hinner ju både städa, diska, träna OCH spela tv-spel då! För övrigt upptäckte vi igår att min badrumsråtta gnagt sönder en av Martins snyggaste tröjor. Råttors avföda! Vilket skamlöst litet odjur :( Och ja, just det; vi firade fem månader igår <3 <3 <3 Älskling.

20130113-170855.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *