Lägesrapport

Jag känner att jag nästan exploderar av pepp i olika riktningar och mitt i allt står jag och försöker hålla kontroll över mig själv. Jag har just nu typ tusen projekt jag vill göra SAMTIDIGT och jag oroar mig att jag kommer att tappa peppen när det är så mycket på en gång. SKAPA GODDAMNIT.

Saker jag är mindre pepp på just nu är bloggen. Det kommer och går, vissa dagar spottar jag ur mig inlägg efter inlägg och måste hålla mig i skinnet för att inte posta mer än max fem gånger om dagen (en gräns jag valt att sätta på mig själv). Andra dagar …så är det inte lika spännande att skriva. Jag vet dock att om jag ger vika och låter bli att blogga en dag eller två så finns alltid risken att jag slutar HELT, och jag vill ha bloggen. Jag vill kunna gå in om två år och se hur jag mådde idag och vad jag sysslade med. Jag tycker att det är jättetrevligt att gå tillbaka ett par år och se hur jag ändras som person. Jag har ändå bloggat i snart sju år, så det finns ju en hel del att läsa. Visst, jag hade ett längre uppehåll på typ två år, men utöver det så finns allt där. Tankar, känslor, skratt och i alla fall lite bilder.

Jag upptäckte igår när jag pillade runt lite att jag både kan sätta inlägg som helt privata och med lösenordsskydd. Det kanske är något jag kommer att utnyttja när jag har tankar jag inte vill dela med hela världen. Vi får se hur jag i så fall gör med tillgång till de lösenordsskyddade inläggen. Tidigare hade jag en helt lösenordsskyddad blogg som jag skrev i parallellt med min vanliga, för att kunna kräkas upp allt som jag inte ville svärta ner vanliga bloggen med. Det var väldigt terapeutiskt att få det ur sig, så jag vet ju att det hjälper mig att få skriva om allt det där dåliga också.

Anyway. Jag skall se ifall jag kan få upp lite vettiga skisser över alla saker jag vill göra. Jag har inga just nu men jag har börjat researcha lite vad jag är sugen på att ha med (lajvutstyrsel dvs).

4f147748274a11e292a022000a1c02a4_7Pepp pepp pepp pepp pepp och ikväll blir det RuPaul’s Drag Race S05E01 ju! :3

 

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: