Kategorier
Nörderier

I’m cute and I know it!

20130108-211759.jpg

Så skönt att få spela lite rollspel ikväll! Jag har saknat mina grabbar :) Ola och Patrik gör ju en på gott humör direkt, bara skratta och tramsa och spela ^^ Vi lyckades (med Patriks förtjänst) ta reda på en djävla massa information. Och så var vi höga och krälade runt i sanden. Och Ola försökte på engelska förklara för vår egyptiske bilmekaniker att han ville ha en stol fastsvetsad på taket. Det fick han inte :P

Hann med ett tidigare tåg hem, blir hemma redan vid tio! Då hinner jag ju läsa i en timme innan jag måste sova – win!

För övrigt får jag cirka två komplimanger om dagen för min isprinsesskappa. Hittils har ~98% av dessa komplimanger kommit från äldre damer. lol ^_^

2 svar på ”I’m cute and I know it!

Gamla tanter rockar när det gäller komplimanger! Om man hör något fint av någon, så kan man garantera att personen är 65+, man som kvinna. Såg en gång en typ åttiårig man som gick fram till en tjej med illröda dreads och ”Veckans bästa hår! Ville bara säga det!” Haha.

De är så genuina också! Yngre vågar sällan ge komplimanger, men tanter är så härliga för de säger det bara rakt ut. Hade en igår kväll som sade ”Du, jag har sett dig och din kappa tre gånger nu – första gången höll jag på att köra av vägen, och jag bara MÅSTE få säga att du har en så himla fin kappa!” :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *