Kategorier
Meta

Hunger

zombie
Your brains; they were tasty <3

Dagen rör sig mot sitt slut. Eller ja, det är ju ett par timmar kvar innan vi kan kalla det kväll, men det är sen eftermiddag och jag funderar på att kanske se en film och äta lite kvällsmat. Jag har typ 50 sidor kvar i Thief of Time, så den blir färdigläst ikväll. Funderar på om det är dags att läsa om Soul Music sedan, det är så drattans länge sedan jag läste den sist. Om nom Pratchett <3

Jag har hur som haver cirka ungefär en miljard filmer jag vill se, och peppen kommer och går. I ena sekunden är jag vrålpepp på att mumsa en massa kostymdraman, men sedan blir det skräckfilmslusten som tar över och ändå slutar det med att jag halvglor på en platt komedi och sitter med telefonen i handen och facebookar/twittrar/chattar med älsklingen. Hepp. Så vi får se ifall jag tittar på en film eller ifall jag helt enkelt bara sätter mig och stirrar på datorskärmen fram tills jag krälar till sängs. Ugh.

Anyway! Dags att fixa mat och sedan skall jag läsa/se på film/leka med mobilen typ. Puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *