Förlåt, det var inte meningen att ni skulle höra mig

pussEn gång var det lördag men idag är det söndag. Söndag kväll, för att vara mer exakt. Jag kom nyss ur duschen, jag skall strax äta kvällsmat och kolla ett par episoder Archer och sedan ett par timmar tillbaka så saknar jag det finaste jag har. Böh. Han är snart framme i Göteborg nu, och jag hoppas att resan har gått bra trots vädret. Saknade älskade, kom tillbaka.

Igår var vi ju då ute och såg Covenant när de spelade på babel. Ball lokal! Gammal kyrka, snyggt inredd. Små trollsländor med glödlampor till huvuden hängde i taket. Bra barer, tillräckligt med yta för en salongsberusad Zombie att dansa i små cirklar.

Jag hade lyssnat lite på förbandet, Cryo, på Spotify och var väl inte sådär översig imponerad av vad jag hört, så jag hade förhoppningen att vi skulle ha missat förbandet eftersom vi ändå kom dit ganska sent. Det verkade dock som att de inte varit på scen än, så jag gjorde väl kanske ett uttalande eller två om vad jag tyckte om deras musik och att det var synd att vi inte hade missat dem. …och sedan upptäckte jag att de, eh, stod bredvid oss och förmodligen hörde. Oops. Förlåt! Ni är säkert jättetrevliga grabbar, jag gillar bara inte er musik.

I ärlighetens namn var jag inte särskilt förtjust i Covenant när de väl gick på heller. Martin beskrev dem ganska passande när han kallade dem ”Klubben för inbördes beundran”. Sångaren envisades med att tala… så…här… hela…. …tiden. ”Det värmer… ett gammalt… synth-…hjärta”. OKEJ. Förlåt Covenant också antar jag. Ni är jättebra i studioversion men kanske inte så jättekul live. Typ så. Eh.

Vilken hater jag är. :D

Min stackars halternecktopp i lack sjöng på sista versen igårkväll och måste nu kastas. För stora sjok lack har börjat lossna, vilket är trist. Fina toppen ju! Den smiter åt så bra om mina kurvor och framhäver både byst och midja. Suck. Jag får tvinga pojkvännen att köpa lite nya snygga lackkläder åt mig. Älskliiiiing..? ♥ ;)

Men ja. Vi hade trevligt på förfesten i alla fall, och trots att musiken inte var sådär superbäst så tycker jag ändå att vi hade en väldigt trevlig helg ihop :)

 

Went to see Covenant yesterday! We started off with a few drinks at my place and then moved over to the old church building where the club was. I was hoping that we would’ve missed the warm-up band Cryo since I didn’t really care for them, and as it turned out they hadn’t started playing yet when we arrived I complained a bit about this – and then I noticed they were kind of standing really close to us. Oops. Sorreeeeeh!

Covenant weren’t all that jazz either, and the singer spoke very slowly and weird inbetween songs. Like…. this… all the… …time… Ugh

My lovely vinyl halterneck top is now out of order; most of the vinyl started falling off yesterday. I guess I need to update my club wardrobe some, so I will try to force my boyfriend to buy me sexy vinyl clothing mwahahha :3

All in all, a very nice weekend :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: