Kategorier
Meta Träning

Ett par raska försök till att vara lite mer huslig

d9f069c8dc8e11e1a0c81231380ff428_7En timme kvar på arbetsdagen och sedan är det dags för två saker:

  • Ta bort julpyntet
  • Ta en långpromenad

Skall försöka hålla igång med lite motion varje dag, om så bara en halvtimmes promenad kring området, så att jag gör av med lite av de kalorier jag stoppar i mig om dagarna.

Jag har ju som sagt var lite arbetstid jag får lov att ta ut i motion varje vecka, så det finns ingen egentlig ursäkt för varför jag INTE skulle se till att promenera/jogga lite varje dag.

Det har inte blivit något gymkort införskaffat (än) idag, funderar på att gå bort till gymmet personligen och kolla runt lite för att se hur allt fungerar och om det är något för mig. Ibland är det bra att vara lite old-school och kolla in saker in person :)

I frysen har jag lunchlådor för 7 tillfällen. Funderar på att gå inom Hemköp och ta hem något att laga så att jag har fler val, samt någon form av kvällsmat. Jag har just nu thaigryta och tacopaj att välja mellan, vilket snabbt kan bli lite trist eftersom det inte är så mycket att välja på ;) Ett tredje och kanske även ett fjärde alternativ hade ju helt klart varit intressant :) Behöver fler matlådor dock, just nu kommer all eventuell lunch att få förvaras i plastpåsar vilket helt klart är suboptimalt. Kanske värt att cykla bort till Mobilia och kolla om de har något bra alternativ på Lagerhaus..?

Typ ett gäng sådana här:

Generate.ashxFem sådana går på en hundring och ger mig möjlighet att frysa in minst en maträtt till. Så det skulle ju faktiskt vara gott att göra en curry/fläskfilégryta till kvällsmat..? Om nom nom :3

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *