Drömmarna är för livliga och ger mig ingen ro

klad zombie

Vad svårt det är att sova utan Martin. Jag somnade med huvudvärk (det hade jag nog haft oavsett om han var med eller inte dock) och vaknade vid vad jag trodde var klockan fyra och hade fortfarande enorm huvudvärk. Gick på toa, lade mig igen och försökte somna om. Kände mig stressad eftersom jag skulle gå upp innan sex, men bestämde mig sedan för att ta en huvudvärkstablett och kollade klockan igen. Den var ju inte alls 04:05, den var ju 01:11! Jackpott! Tog en huvudvärkstablett och somnade inom en halvtimme. Sedan har jag sovit, men inte särskilt bra, fram tills klockan ringde. Kände mig helt död i huvudet när jag vaknade men eftersom jag skall iväg direkt efter jobb idag var jag tvungen att gå upp för att hinna packa med mig att stuff i god ordning, så att jag inte missade något. Guh.

Kommer hem runt elva ikväll. Då blir det direkt i säng och hoppas att man somnar snabbt.

Längtar tills fredag då jag får sova med Martin igen – men det säger ju sig självt ;) ♥ Kan ju dock klargöra att jag INTE bara längtar efter honom för sömnens skull, haha :P

Jag har lyckats städa bort mitt inslagningspapper och här sitter jag med en kartong jag vill ha inslagen till kvällen :/ Helsicke. Blir jag tillräckligt desperat går jag iväg och köper papper och tejp på lunchen, haha :P Jag och Martin har ju köpt en present till Ola och Marlene som jag tänkte överräcka ikväll. Känns bara så tattigt att ge någon en present som a) inte är inslagen och därför b) ligger nedtryckt i en ful, begagnad kartong. Hrm.

På återseende.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: