Kategorier
Meta

Blött

ImageSåhär glad ser jag ut när Martin försöker göra kaninöron på mig när jag tar kort på mig själv :) Finaste ♥

Gudars skymning vilket djävla väder det är ute just nu! Det spösnöar (som spöregn, fast snö istället) och det är BLÖTT som satan. Kom in på kontoret och inspekterade mig i spegeln och insåg att jag såg ut som en panda med mascara runt hela ögonen. SKITSNYGGT tänkte jag och torkade bort det med en handduk. Nu är jag alltså mindre snygg men också mindre blöt i ansiktet. :P Fett nöjd att jag hade en handduk liggande på kontoret ^_^

Idag är det tisdag som känns som en torsdag som känns som en onsdag. Vi kan utifrån detta uttalande snabbt konkludera att jag är lite lätt förvirrad idag. Det är inget rollspel ikväll, tydligen. Men det känns okej, för igår började senaste säsongen av RuPaul’s Drag Race gå i USA så när jag kommer hem från jobb så blir det dags att se vad det är för något den här gången :) Säsong 5! (AllStars var en egen liga så det var säsong 1, det var bara jag som inbillade mig att AllStars-säsongen räknades som S5). Så jag kommer att ha fullt upp med att glo på sminkade män :3

Skall även göra lite lunchlådor. Om någon bryr sig ;)

…är det bara jag eller ser min panna enorm ut på de bilderna där uppe? o_O

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *