Inte rätt medicin

nurse2Stack hem till Lotta igår kväll. Var inte färdigstädad hemma, men klockan var nio så det kändes ändå inte så värt att fortsätta städa. Det var för mycket kvar att göra och jag har ju idag på mig också.

Meningen var att vi skulle förmötas lite hemma hos Lotta innan vi drog vidare ut på Bishop’s där vi skulle fira Estrid som fyllde år, så vi skulle vidare till Bishop’s vid halv elva ungefär. Det blev ju inte riktigt så, haha. När klockan var halv ett tog jag bussen hem igen, och då satt de andra fortfarande kvar hos Lotta och drack och lyssnade på musik.

Av någon extremt dimmig anledning så blev det igår både konjaksglögg, rödvin och whiskey. WHISKEY? Jag dricker ju inte ens det! Den hjälpte lite mot hostan dock, något som hade förvärrats av rödvinet. I retrospekt inser jag ju att jag självfallet borde ha hållit mig till glöggen och inget annat, men men. Alltid lätt att vara efterklok :)

Whiskey dricker jag dock inte fler gånger. Jag hade världens konstigaste promenad mellan Lottas hem och buss-stationen och jag skyller upplevelsen på whiskeyn. Det kändes som att någon snabbspolade när jag gick, det var väldigt snabbt och ryckigt det där. Kändes surrealistiskt. Jag önskar nästan att någon skulle ha filmat det så att jag idag kunde få se hur det faktiskt såg ut, för det kändes inte klokt.

Nåväl. Jag är uppe sedan en timme och har redan första omgången tvätt i maskinen. När detta har postats skall jag få i mig ett glas vatten till och sedan skall jag ge mig i kast med att städa färdigt här hemma. Vardagsrummet och badrummet är helt klara, hallen blir klar så snart jag har tvättat färdigt och kök och sovrum är halvfärdiga, så det borde gå snabbt så länge jag håller bakfyllan kopplad.

Trots en viss känsla av obehag idag så hade jag en väldigt trevlig kväll igår. Det kändes dock väldigt konstigt att gå ut på en lördag och INTE ha med Martin. Kan det inte bli julaftonskväll snart så att jag får hit min pojkvän igen..? *sakn* ♥

 

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: