Det kallas ”bröst”, du får väl googla på skiten eller något

lottasötaMen ja, vi var ju ute igår. Bilden här ovan är dock ett par år gammal, jag har ju som bekant inte en undercut eller ens svart hår längre, så ja. Den är mest med för att jag tycker att det är en så himla tjusig bild på mig och Lotta ♥

Vi gick på förfest hos gsson och umgicks med typ hela mitt kontorsgäng, vilket var jättetrevligt :) Sedan drog vi vidare till Inkonst i tid tills Aesthetic Perfection gick på scen. Stod i folkmassan och dansade med min kärlek nära intill, och försökte samtidigt värja mig mot alla som dansade/gick/studsade på mig. Gudars skymning folk, ni kan väl försöka att inte trampa på gotländskan!? Puh-leeze. Knuffade bort en del folk, nästan förvånad att ingen försökte mucka med mig efter att jag satt en vass armbåge i ryggslutet på dem när de kom för nära intill. En tjej hade faktiskt vett att vända sig om och be om ursäkt efter att hon dunsade in armen i mitt ena bröst, kudos för det.

Konstigast var killen som Tobias presenterade mig och Martin för, som direkt stirrade ner i min urringning och beklagade att han inte hade sin kamera med sig så att han kunde ta kort. Jag upplyste honom vänligt om att min pojkvän inte skulle uppskatta det HINT HINT SLUTA VARA EN IDIOT men han svarade bara att han skulle slå ner min pojkvän om det innebar att han skulle få ta kort på min urringning. Eh. Tack? Ollonskalle.

Men apropå kläder, min blåa isprinsessekappa gör så många glada! Flertalet äldre damer har kommit fram till mig på stadens gator och torg och glatt utbrustit hur vacker/fin/söt jag är i min kappa. Där ser ni! Zombie håller den äldre delen av befolkningen på gott humör! Och, öh, tydligen håller jag även den manliga delen av befolkningen på gott humör så länge jag visar lite urringning.

Okej, i ärlighetens namn: I den klänningen så är ”lite urringning” en helt galen underdrift. Det är nog det mest urringade jag någonsin gått ut i. Men kom igen, det finns MASSOR av gratis bröst på internetz. Det är väl för fan bara att googla fram lite bröst istället för att vara läskig mot mig på klubb..? Tack.

Fick träffa en massa vänner igår! Anders, Stellan, Lotta, Joel, Choken, Benny… Massor av fina människor jag fick nypa i armen och säga hej till :) Blir glad Zombie när jag träffar folk som verkar glada över att se mig ♥

Ja, men alltså. Det här inlägget är ju som ni förmodligen märker skrivet med rejält kasst språkbruk, bristande röd tråd och allmän förvirring. Jag skyller detta på att jag hostar så illa att jag kräks galla och därmed är helt keff i skallen just nu. HEPP! Nu skall jag duscha och hoppas att stelheten i axlarna ger sig av. Sedan blir det kvällsmat och kanske lite film eller något. Eller krypa upp i soffhörnet med en god bok… <3 (och inte tänka på hur mycket jag saknar min fina pojkvän som nu är jättelångt borta i vad som känns som en evighet)

 

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: