Kategorier
Tankar

Skicka julkort till Peggy

Jag vet inte om ni minns Peggy?

Jag följer hennes blogg, och det är med bävan jag ser när hon har uppdaterat. Jag blir lättad när hon skriver, för jag vet att hon fortfarande finns där, men hennes ord är hjärtskärande och gör mig så ledsen. Peggy är döende i cancer. Hon har fruktansvärt ont och hon börjar få dödsångest.

Det Peggy önskar just nu är att överleva julen. Detta i samband med hennes tidigare önskan att få lite post/vykort får mig att känna att jag vill dra igång ett stort julkortsskick till henne. Kan vi inte alla som läser detta skicka henne ett julkort? Det är så enkelt och det skulle förhoppningsvis göra henne lite glad.

Från Peggys blogg:

Jag har en önskan:
Skicka gärna vykort till mig. Det är så sällan man får riktiga kort och jag blev så jävla glad när jag fick ett häromdagen. Kul också om det är nåt foto ni tagit, men allt är så välkommet!

 

Min adress månaden ut:
Peggy Bell
Österportsgatan 3a
21128 Malmö

Enligt hitta.se så är hon fortfarande skriven på denna adress. Så kom igen! Köp ett julkort på lunchrasten redan idag och skicka till henne! Strunta i att det är en månad kvar till jul, det viktiga nu är att Peggy får en stor drös julkort och får känna lite kärlek från främlingar som bryr sig om henne.

Det är väl inte för mycket begärt..? ♥

 

An edit for english:

I am following the blog of a very ill cancer patient. She has terminal cancer and she is unsure wether or not she will live through Christmas. This frigthens her and makes her very sad. I want us all to send her some Christmas greetings, so please go pick up a Christmas card and send to her – it will hopefully make her happy to get some love from strangers in this tough time of hers.

Please, this is not much that I ask of you.

Her blog can be found here, but it is in Swedish.

Her address:

Peggy Bell
Österportsgatan 3a
21128 Malmö

2 svar på ”Skicka julkort till Peggy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *