Rör inte min predikant!

Nedan följer en repost av ett gammalt inlägg, med anledning av detta.

Jag står nog kvar vid detta, trots att det ursprungligen postades 2007-02-01. Men ja. Nej. Jag vet inte. Jag får mest ont i magen. Jag tror inte alls att detta kommer att bli bra och de kommer bara att förstöra hela Preacher. Dang nabbit. Jag *vill* väl typ ha en Preacher-film (eller ännu bättre, en TV-serie i typ 9 avsnitt eller fler (gärna i regi av personerna som gjort t.ex. Going Postal eller Hogfather!)) men jag har inget förtroende alls för modern film och kan därför inte tro att detta kommer att bli bra. Jag har JÄTTEGÄRNA fel i den här frågan.

 …

Det här postades för övrigt i samband med tidigare rykten om filmatisering (dvs runt 2007 ;))

Och det ser djävligt bra ut. Men ja. TVEKSAM. OROLIG. What can I say… rabid fangirl is rabid and unhappy.

_____________________________________________________________

Detta är mina förslag i nuläget. Jag tycker helt klart att detta skulle kunna fungera. Det finns säkert de som passar even better, men… idag vore jag nöjd med dessa :)


Hugh Jackman som Jesse Custer


Naomi Watts som Tulip O’hare


Steve Buscemi som Cassidy

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: